N-a reusit sa castige trofeul Master Chef, dar a iesit mai castigat pe plan profesional si personal. Traian Galleguillos a furat meserie din bucatariile londoneze iar acum incanta clientii unui hotel de lux din Bucuresti cu preparatele sale.
Dupa participarea la Master Chef, Traian Galleguillos a lucrat cateva luni la un restaurant din capitala apoi a trecut direct in bucatariile din Londra. O experienta din care a avut numai de castigat, spune Traian.
“Am muncit mult si am incercat sa acumulez experienta cat mai multa. Am lucrat intr-un restaurant Italienesc, alaturi de o echipa frumoasa. In timpul liber mergeam in alte restaurante cu renume sa fur meserie.” a declarat fostul concurrent Master Chef.
Dupa mai multe luni in care a “furat” secretele retetelor ale marilor restaurante din Londra, Traian s-a intors in Romania sa puna in farfuriile unui restaurant cu pretentii tot ce a dobandit.
“A fost o etapa dura, dar benefica din punct de vedere profesional. In România, sunt executive chef la un restaurant italienesc situat in incinta unui hotel de lux.” a mai spus Traian.
Desi tot timpul si-l petrece in bucatarie, singura zi libera o dedica in totalitate familiei. Traian a fost zarit, duminica, de paparazzi cancan in parcul Herastrau relaxandu-se alaturi de familie si finii sai. Se topeste ca untul in tigaie dupa copii si nu duce lipsa de gesturi tandre din partea lor si a sotiei sale.
Citeste si:
M.N.